top of page

Een villa met zwembad in Andalusië

De Casa

De villa is geschikt voor 6 personen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Via de oprijlaan langs een open veld en een vijgenboomgaard, komt u aan bij de ingang van de villa waar parkeergelegenheid is voor ca 5 auto’s. Rondom het huis is een afgesloten tuin. De achterkant van het huis is het leefgedeelte. Het ligt op het zuiden en biedt uitzicht op een heerlijk zwembad en palmbomen met op de achtergrond de zilver groene olijfbomen, wat overloopt in de prachtige groene en rustgevende bergen van de Sierra de Mijas.

Terras(sen)

De villa heeft aan de achterzijde een fijne grote veranda die vooral in de zomermaanden voor schaduw zorgt. Hier is het 365 dagen per jaar heerlijk om te zitten in de comfortabele stoelen om te borrelen of te lezen. Tevens staat er een grote eettafel om lekker te tafelen of onder het genot van een heerlijk glas wijn te genieten van het prachtige uitzicht, de rust en stilte om u heen.

Buiten de veranda hangt een hangmat waar men lekker in kan doezelen en zijn er op diverse plekken zitjes waar u de zonnestralen of de schaduw kunt opzoeken.

Zwembad

Een ruim zwembad van 9x6 meter en biedt verkoeling na een culturele of actieve dag of als vermaak voor de kinderen. Aan het zwembad is het goed toeven, om onder een parasol een boek te lezen en/of om op een van de fraaie ligbedden lekker te zonnen en te luieren. Het zwembad en de tuinen worden regelmatig onderhouden en het gras dagelijks middels een sprinkler systeem besproeid.

Buitenkeuken

De riante buitenkeuken heeft uitzicht op de veranda, de tuin en het zwembad. De buitenkeuken heeft een BBQ en een grote wok brander, beide op gas alsook een BBQ op kolen. Een grote plantenbak met heerlijke verse kruiden. Hier kan men een lekker visje of een mooi stuk vlees grillen of verse frieten bakken in het bijzijn van het gezin of vrienden. Aan de grote tafel zowel in de zon als onder de parasol kan men hier de kok gezelschap houden, om vervolgens heerlijk te tafelen of te borrelen.

Klik op foto om de foto's te vergroten. Voor volledige schermweergave, klik vervolgens op het vierkantje links van de < > op uw beeldscherm
bottom of page